Vasárnap, 2024-05-19, 12:23:07

THE BEST WEBSITE

Honlap-menü
Mini-chat
200
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Március 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék
  • Nyitólap » 2011 » Március » 25 » A klón (El clon, 2010)
    05:23:48
    A klón (El clon, 2010)
    A klón (El clon, 2010) 
    Történet:

    Lucas és Diego Ferrer (Mauricio Ochmann) egypetéjű ikrek. Bár külsőleg egyformák mégis jellemük teljesen más. Diego szereti falni a nőket, míg Lucas inkább arról álmodozik, hogy zenész lehessen. Mindketten apjukkal Leonardoval (Saúl Lisazo) élnek, aki egy gazdag özvegyember, felesége nagyon régen meghalt. Éppen apjuk irodájában vannak, aki kiosztja rájuk milyen feladatokat szán nekik a cégben. Amikor jön egy telefon, amit Diego vesz fel, és ekkor tudják meg apjuknak új barátnője van. A család legjobb barátja, Dr. Augusto Albieri (Roberto Moll) aki éppen klónozással foglalkozik, és sikert könyvelhet el, ugyanis állatokat sikeresen klónozott. Embereket nem ugyanis azt a törvény bünteti.

    Jade Mebárak (Sandra Echeverría) egy kedves fiatal muzulmán lány. Vallása elég sok mindent előír és meg is tilt neki. Anyjával lakik az Egyesült Államokban, távol a gyökereitől. Egyik nap Jade anyja meghal, és a lány egyedül marad. Viszont a legközelebbi rokona a nagybátyja Alí (Daniel Lugo), aki Marokkóban él, így a lány odautazik. Itt szembesülnie kell, a vallásával amit szigórúan be kell tartania. Ami a legjobban megdöbbenti azaz, hogy a férfiaknak itt négy feleségük is lehet. Ő viszont, nem szeretne osztozni, jövendőbeli férjén, és nem szeretne szerelem nélkül házasodni sem. Márpedig nagybátyja eltökélt szándéka, hogy vesz neki egy férjet. És ezt a lánynak, el kell fogadnia.

    Leandro és a családja is, üzleti ügyben Marokkóba jönnek. Itt szeretné bemutatni, fiainak az új barátnőjét is. Mivel a fiúk jóval apjuk előtt érkeznek meg Augustoval, így Diego máris kihasználja a helyzetet. A vacsoránál ugyanis betoppan egy szőke, vörös ruhás nő is, akivel azonnal szeretkeznek is. Másnap megérkezik Leandro is és bemutatja az új barátnőt Christinát (Géraldine Zivic). Daniel döbbenten látja, hogy a nő nem más mint az akivel, tegnap este szeretkezett. Bár kettejük közül Diego nem tudja leplezni idegességét, és ezt sem apja sem testvére nem érti. Amint félrevonul, azonnal elmondja testvérének, hogy apja barátnőjével szexelt tegnap este. És szeretné elmondani apjának de végül mégse teszi. Közös ebéd amit terveztek négyesben meghíusul.

    Lucas Augustoval elmegy Ali házába, mert barátok és van egy közös üzleti ügyük is. Mivel nincs tusztában az itteni szokásokkal, elkezd nézelődni a hatalmas házban. És véletlenül rátalál arra a helyre ahol Jade éppen hatáncol egy gyönyörű ruhában. Az első pillantásra megtetszik neki a lány, és a lánynak úgyszintén a fiú. De a hatalmas sikongatások miatt azonnal távozniuk kell, hiszen megszegte a helyi előírásokat akaratán kívül. Közben Diegot csak egy dolog érdekli, egy percre sem akarja egyedül hagyni apját Christinával hiszen tudja, hogy egy könnyűvérű nő, aki csak a pénz miatt van vele, így elmennek együtt hármasban tevegélni a sivatagba...



    Főszereplők:

    Daniel «A klón» Padilla
    Lucas Ferrer Mauricio Ochmann
    Diego Ferrer Mauricio Ochmann
    Jade Mebárak Sandra Echeverría
    Leonardo Ferrer Saúl Lisazo
    Dr. Augusto Albieri Roberto Moll
    Christina Miranda Géraldine Zivic
    Marisa Antonelli Andrea López
    Saíd Hashim Juan Pablo Raba
    Mohámed Hashim Mijail Mulkay Bordon
    Alí Daniel Lugo
    Zoraida Luz Stella Luengas
    Latiffa Mebárak Hashim Carla Giraldo
    Rosa mama Lucya Martínez Tello
    Osvaldo Medina Pedro Telémaco
    Dora Encarnación Padilla Indhira Serrano




    Ez a sorozat a brazil O Clone (A klón) remake-je, Telemundro módra.     

    1.évad     -    LETÖLTÉS    (szinkronos)
    Megtekintések száma: 1071 | Hozzáadta: Maestro | Helyezés: 5.0/2
    Összes hozzászólás: 1
    1 JoeGRD  
    0
    Kossz szepen a feltoltest

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]